Info

Hejsan :)
Nu har jag skrivit halva kapitel 20, så ni får det imorgon okei?
Och jag fick inga kommentarer :((((((
Aja , men jag skriver endå. Kram en så länge!!

Kapitel 19 - Stole my heart

-What did she say? Jag log åt att hon nästan hoppade upp och ner av glädje.
-She said that Rose, Elise and Jade , our best friends from sweden are coming. Hon log stort och jag kände hur glad jag blev åt hennes glädje. Mitt i glädjen insåg jag att höga skrik från andra sidan gatan kom mot oss.



Tumblr_lysq8bzk631qg2uuto1_500_large

Louis perspektiv:

När jag låste upp lägenheten kände jag igen den välkända doften av stearin ljus och nylagad mat. Jag kom in i köket och såh hur det stod ljus överallt och röda rosor. Plus att massa disk som behövde diskas.
Av någon anldening började jag diska och blåsa ut ljusen. Och jag började damsuga hela lägnheten. och jag börja storstäda. Till och med jag förstod att det var något som var väldigt fel eftersom jag aldrig städade, jag var nog den mest stökigaste personen i världen.
När hela lägenheten var som ny från golv till tak tog jag en cola ur kylen och gick ut på balkongen.
Zayns ciggarett paket såg plötsligt väldigt lockande ut. Det fanns alltid ett paket här , ifall att.
Zayn hade värkligen försökt sluta , men jag visste att det var svårt för honom.
Mitt i min ågest lyckades jag dra till mig paketet och drog snabbt ut en ciggarett. Tändaren låg brevid och jag tände på. Tobaks röken drogs ner i mina lungor, och jag kände mig lungnad, tills jag kom på vad jag gjorde och slängde äcklat ifrån mig den. Som en galning började jag stampa på den. Jag drog åt mig colan och svepte snabbt ner halva drickan i halsen. Någonstans i allt som hände hade jag sjunkit till marken på balkongen.
Mina händer gjorde nästan som de ville när jag tog fram mobilen och tog fram kontakt listan. Både mitt hjärta och min hjärna satte igång någon sorts kamp, men tillslut klickades Claries nummer fram.

Mirandas perspektiv:

Allt kändes så perfekt för stunden. Harry och jag gick där och Rose, Elise och Jade skulle hit. Och jag hade knappt fått smaka på Harrys kändisskap så jag brydde mig inte om paparazzi bilderna kom ut på nätet.
Allt kändes så perfekt. Tills jag hörde flera tjejers skrik på gatan bakom oss.
-run!!! harry tog tag i min hand och jag drogs på riktigt till värkligheten.
Vi sprang i full fart hem till mig, eftersom det var närmast. Efter att halva vägen var sprungen började jag bli lite anfådd, men harry höll ett stadigt grepp om min hand och vi fortsatte. Skriken blev högre och fler och vi kom fram. Snabbt slog jag in koden och vi sprang upp för trapporna och jag låste upp dörren i all hast. Helt slut slängde vi ner oss i soffan. Vi båda andades tungt. Lägenheten var tom, så jag antog att Clarie gått ut.
-this... Harry tog ett hastigt andetag och fortsatte This is not good. know they know where you live.
Jag förstod allvaret i det. Jag visste ju hur pojkband var, Hur det fanns hat och hur tjejer kunde bli som galna i killaran så mycket att det kom hat mot deras tjejer. Dödshotningar och så vidare.
Men det hela var lite spännande endå, och jag drog harry närmare mig. Han lutade sig fram och gav mig en lång kyss som jag besvarde.
Han släppte taget. -can a take you out for a proper date? Det syntes i hans ansikte som om frågan var en lättnad.
Som en bomb han fått släppa, en bördan som han bara vill få ut. Han log och jag nickade.
Jag nickade. -Yes. Han lutade sig en en gång fram och kysste mig.

Claries perspektiv:

Jag höll på att dricka min protein dricka, precis när min mobil började vibrera.
I all hast lyckades jag spilla ut drickan närjag ställde ner glaset och när jag såg vem det var som ringde höl jag på att spotta ut drickan. Jag klickade på "answer" och Louis röst hördes.
-Hey Clarie. Han röst lät nästan... utdöd. Han vackra charm hördes inte och han hade inte den där leénde rösten.
-Hey Lou. Jag log för att låta uppmuntrande.
-Can we meet today insted? Han röst fick ett litet klang av hopp och jag svarade
- okey, at your place?
-yepp.
-I'm coming now then. Bye Lou. Jag lyckades få fram en mer glad röst. och han svarade aldrig så jag la på.
Jag kollade snabbt till mig själv i spegeln innan jag tänkte gå. Då såg jag att all drickan hamnat över mig själv och jag bytte snabbt om till en stickad men svalkande tröja och andra shorts innan jag satte på mig mina converse och sprutade två sprut med min älskade Victoria's secret body mist och låste och gick med snabba steg till Lous och Harrys lägenhet.
Efter några minurete var jag där och jag slog in koden som jag kom ihåg sen igår. Jag tog stora kliv upp för trapporna och plingade på. Louis öppnade någon sekund senare. Fjärilar började flyga i magen när jag såg ett leénde spridas i hans ansikte. Jag klev in och innan jag hann ta av mig skorna drog han in mig i hans famn och jag kramade om honom med. Han luktade svagt av rök. Han släppte och kollade rätt ner i mina ögon och jag upp i hans.
-hey there ,viskade han fram innan han släppte taget om mig.
Jag tog av mig skorna och vi gick in i lägenheten. -hi. jag svarade när vi var inne i köket.
-Whant coke? han kollade frågande och jag nickade. Han tog fram en och fortsatte ut mot balkongen och jag följde efter som en liten hund.
Han satte sig ner i en stol och öppnade en colan till mig och jag satte mig mittemot honom. Han sträckte colan mot mig och jag tog tacksamt emot den. Jag såg hur hans ögon var rödgråtna och hans kinder var lite uppsvullna. -sooo... Why did you whant me to come?  Jag kollade frågande på honom men han kollade drömmande ut över balkongen. Någon sekund senare vände han sig mot mig. -honsestly...I just wanted you here by my side. I just broke up with Eleanor. Han kollade sorgset på mig och blicken och att han faktiskt gjort slut med henne fick mig på något sett attt skämmas, jag ville mest bara att vi aldrig skulle ha träffas så dom kunde få ha varit tillsammans, fortfrande.
-i know. Jag viste inte vad det mer fanns att svara, så jag tog en stor klunk av min cola och så på cigarrett paketet som låg på bordet mellan oss. - Do you smoke?  jag kollade menande på paketet och sedan på honom.
Han skakade på huvudet.
-do Harry smoke then?  Han fattade vinken och han svarade
-No, it is Zayns. Han log svagt.
Jag kände endå en öemotstondlig kraft till att inte rusa tillbaks till hans famn men jag hade ju lovat att ta det långsamt nu, eftersom allt gått så snabbt. Precis som om han läst min tankar drog han sig upp på benen och drpg upp mig med. Han drog mig sig nära och allt jag kunde tänka på var honom.

Liams perspektiv:

Danelle och jag gick nedför gatan hand i hand men Elises anikte var allt som dök upp i mitt huvud just nu.
Hennes vackra leénde och hennes alltid glädjande ögon i en nästan honungs brun nyans. Hur hennses mörka hår ramade in hennes perpekta ansikte.
-Are you sure nothings wrong babe? Danielle stod framför mig nu och vifftade med armaran.
Jag bestämmde mig för att berätta vad jag faktiskt tänkte på. Så jag berättade om henne och Danielle som alltid var så förstånde nickade.
-Okey.. so then, you know what i think. I think we can take i little break from eatch other.
Jag nickade tacksamt mot henne , för att hålla med.
-You know what? I think so too. Det var det som var så underbart med Danielle , vi var så lika och förstod varandra. Vi kysste varandra och vinkade hejdå och jag var påväg hemmåt igen. Jag skulle försöka få kontakt med Elise.


Här fick ni en för hoppningsvis tillräckligt lång del , hehe. Vad ska hända nu? Vad tror ni?
Vi kör på tre komentarer så får ni ett kapitel till imorgon.
Jag provade det där med bilderna i början också, blev det bättre? 
Och somsagt brukar jag skriva kapitlerna och orden så snabbt så det kan uppkomma stavfel och fel årning på bokstäverna. Fat det tar jätte lång tid att skriva ett kapitel.

Kram enså länge :D ♥


Tyvärr

Tyvärr , det blir inget Kapitel
Jag har inte haft Tid till att skriva ett men jag såg att jag fått 3 st kommentarer. Jag kan inte skriva idag eftersom jag måste gå och lägga mig nu (kl är halv 13) och jag ska upp tidigt i morgon för jag ska åka på en släkt träff och jag kommer vara borta imorgon natt. Jag tror inte jag kommer ha tillgång till internet, så det kommer ett låååång kapitel på söndag istället.

Kram!! :)


Kapitel 18 - Stole my heart

Jag visste att snart skulle bilderna vara uppe på någon sida på internet och massa tjejer skulle vara efter oss i parken.
-Can we hurry a bit? jag kollade på Mirandra. Hon nickade förstånde.
-Sure babe, hon log.

Louis perspektiv:

Känslorna var värkligen blandande. Jag var på gatan vid min och Harrys lägenhet.
Jag såg hur en paparazzi sprang snabbt fram till mig från något hörn, dom brukade hålla till i området vi bodde i.
-Louis!! han uttalade till och med mitt namn fel. Det känndes som om jag skulle störa mig på allt nu.
Who's is the girl Harry is with? han fortsatte och tog foton på mig och mitt uppsvullna ansikte.
Mina ögon var säkert röda, jag tror det syntes tydligt att jag gråtit.
-What happend? Have you cryed? Han hade ett nöjt uttryck i ansiktet och jag svarade inte på någon av hans frågor.
Jag tänkte inte berätta vem Miranda var, efetrsom jag var ju inte säker på vad Harry tyckte en om henne och om dom värkligen var pojkvän och flickvän. Och jag tänkte absolut inte berätta varför jag gråtit. Jag fortsatte snabbt förbi och öppnade porten och sprang snabbt upp för trapporna.

Elises perspektiv: 

Det var två sommrar sen vi fem tjejer varit i London och jag längtade ditt. Jag längtade efter Liam.
Jag hade haft lite "koll" på bandet Onde Direction och ibland lyssnade jag till och med på deras musik. Men jag var inte så jätte intresserad av själva bandet, Jag brydde mig om Liam mest.
Och jag visste att han hade en Tjej , Danielle. Hon värkade vara precis som Liam. 
*How is London? :)* jag skickade ett sms till Clarie. Det var ett tag sen vi pratats vid, och jag hade förhoppningsvis samlat ihop tillräckligt pengar från mitt jobb jag hade. Jag  pluggade och jobbade på ett café samtidigt.
Jag och Liam hade tappat kontakten när jag åkt hem. Och endå fanns han alltid i mina tankar.

Mirandas perspektiv:

Harry hade ett mjukt grepp om min hand och vi gick mot Hyde Parks andra sida, där ett glasstånd fanns.
-so, the dumb parazzia interump you, keep on going. Jag vände mig och log mot honom.
Han log och öppnade munnen - Yeah, so we became a band. And girls liked us, becuse we where, we are like a typical boyband. And we Have done a two albums. And next year we are going to do a big tour. Han såg lycklig ut när han pratade om bandet och hans karieér. Jag log stort mot honom.
Han såg halft besvärad ut och tog upp sin mobil, den vibrerade många gånger om varandra och han svarade.
-hey. han log svagt mot mig.
-uhhum. No, it was...
-yeah.
-I know.
-but...
-I like her really mutch!! Jag log när jag hörde honom säga så om mig igen.
-it was the dumb paparazzi.
-hmm, okey , Bye.
Jag lyssnade på det han sa men kunde inte höra personen i andra änden.
-who was that? Jag kollade frågande på honom.
-James, our manager. The pics on us are all over twitter. Han såg annu mer besvärad ut.
-and what did he said?
-he said that it wasen't good and things like that. You know , its hard to have a girlfriend when your out on tour.
Jag kunde inte låta bli och le stort.
-did you just call me your girlfriend? Hans kinder fick en rosa nyans och han log stort.
-I never said that!! hans röst lät upprörd, men jag visste att han skämtade och vi båda skrattade.
Han tog tog om miin hand igen och jag drog mig närmare honom. Vi gick vidare mot glasståndet.

Claries perspektiv:

*How is London :)* Min mobil plingade till och jag var påväg ut ur duschen.
Det var ett sms från Elise och jag svarade direkt *Det är väll bra här :) saknar dig bara*
Jag började torka håret och min mbil plingade återigen *Vet du, jag funderar på att komma ett tag, tror Rose och Jade också hänger på :) * Jag log stort. Det var väldigt svårt att var uran sina bästa kompisar så länge. Även fast vi senast var i Sverige för några månader sen.
*har du pratat med dom?* Jag drog på mig ett linne och shorts och satte upp håret i en stram hästsvans.
*japp, sitter med dom nu, Vi alla har pengar så det räcker och tänkte komma om typ en vecka eller så*
*underbart, ska prata med Mir. :) * Jag började fixa en protein dricka, eftersom jag precis tränat.

Harrys perspektiv:

Mir och jag var påväg bort från glasståndet med varsin glass i handen. Hon hade bett mig att kalla henne det, eftersom hon vara mer van vid att kallas Mir än Miranda. Vi gick i sommar värmen och var påväg hen igen till mig.
Helt plötsligt hördes en typisk iphone signal och Mir drog fram mobilen och svarade.
-hello, Mir speaking. Hon blev tyst och log.
-yepp.
-WHAT!!
-yess, how wonderful.
-I'm with Harry.
-okey, bye babe.
Allt jag kunde höra var ju Mirandas röst, med  jag hörde att hon lät glad.
-it was Clarie. Hon svarade innan jag hann fråga, som om hon läst mina tankar.
-What did she say?  Jag log åt att hon nästan hoppade upp och ner av glädje.
-She said that Rose, Elise and Jade , our best friends from sweden are coming. Hon log stort och jag kände hur glad jag blev åt hennes glädje. Mitt i glädjen insåg jag att höga skrik från andra sidan gatan kom mot oss.

Kapitel 18 :) Vad tyckte ni om det?
och jag frågade ju i förra kapitlet om ni ville ha bilder i början av varje kapitel, men jag fick ingen komentar.
Vad ska Miranda och Harry göra nu? Det går väldigt snabbt fram alltihop, men är det värkligen bra?
Ska vi köra tre komentarer så får ni ett kapitel imorgon med? :) hehe
och jag skrev det här kapitelt ganska snabbt så felstavningar kan uppkomma, haha

kram <3 :)


Kapitel 17 - Stole my heart

-how's the band then? Tell me a little about it.  Jag kollade på honom.
- uhmm, Okey. All of us guys
competed in the Xfactor. And Simon and the judges made us a band...
Harry hann aldrig avsluta meningen, en paparazzi kom framsringande och ville veta vem Harry Styles höll handen om.

Claries perspektiv :

Jag sprang genom Hyde Park och jag märkte att jag kom närmare och närmare det område där Lou och Harry bodde.
Dom bodde inte nära Hyde Park, men dom bodde iallfall åt det hållet. Det högg till i hjärtat.
Jag kanske bara hade pratat med Lou på riktigt en enda gång, men det känndes som om han var tvungen att vara där.
Och det kändes som om han kände samma, eftersom han till och med bestämt sig för att göra slut med Eleanor, för att vi två skulle kunna vara tillsammans på ett annat sett en att  bara vara kompisar.
Men jag kände medlidsamhet med Eleanor också.
Jag kommer få ta det väldigt långsamt med Lou , nu när han precis dumpat sin tjej sen ett år tillbaks för min skull.

Liams perspektiv:

Jag var påväg nerför bron som låg mellan Big Ben och London Eye för att träffa Danielle. Min flickvän sen snart 1 och ett half år sen. Vi hade kommit långt i vårat förhållande, men nu när jag gick neför just den här bron
kunde jag inte sluta tänka på sommaren för två år sen. Då jag träffat Elise, och vi hade träffats jätte många gånger den sommaren.Och vi kom varandra nära. Väldigt nära faktiskt.

Elises hår blåste framför hennes ansikte, och jag tog hennes hand medans vi sprang bort från rengnet hem till mig.
Vi stannade i porten och vi var genom blöta. Sensommarens kalla luft drog över oss
men jag kännde det knappt. Vi stod så nära varandra.
Xfactor hade slutat med att vi kom trea, och efter tävlingen hade jag spenderat nästan varje dag med henne.
Hon kollade upp i mina ögon och jag ned i hennes mörk bruna ögon.
-you're beautiful. Jag viskade.
Hon log och vi drog varandra ännu lite närmare varandra. Jag böjde mig ned lite och kysste henne.

Jag kunde aldrig sluta tänka på det där minnet, men någon vecka efter var jag och killarna tvungna att börja spela in våran första skiva och vi fick knappt någon tid till att träffas, innan hon skulle åka till sverige igen.
Jag var över bron och Danielle stod och vinkade glatt till mig. Jag kom fram till henne och vi kramade varandra.
-hey, love hon kollade djupt i mina ögon och jag log
-Hey. sa jag och vi kysste varandra. Efter någon sekund som varande i en evighet så kom minnet av Elises kyss igen och jag var tvungen att släppa.
-something wrong? Danielle kollade oroligt på mig.
-no, no nothing. I'm just tired. Hon log och tog min hand

Louis perspektiv:

Jag var påväg hem genom Hyde Park , jag behövde vila. Även fast kl bara var runt tre men det kändes som jag inte sovit på kannp ett år.  Jag skulle bara vända mig över vägen åt det håll jag bodde och självklart såg jag Clarie. Hon hade tränings kläder på sig och hörlurar i öronen. Jag gillade henne värkligen,  men hon var faktiskt den personen jag minst ville träffa nu.
Snabbt vände jag till andra sidan gatan så att hon inte skulle se mig och jag gick med snabba steg hemmåt.

Harrys perspektiv:

Det känndes perfekt alltihop med Mirandra. Vi gick neför gatan mot Hyde Park för att köpa glass, Mirandas idé. Med det var härligt alltihop.
Helt plötsligt kom en dum jävel fram och försörde allt. En paparazzi med kamera och tod snabba och förhoppningsvis suddiga bilder med den.
Jag blev mållös när han bara kom fram och ställde massa frågor. Han var oförskämd.
-Who is this then Harry?  Värkligen rak på sak.
Jag bara tog ett stadigare grepp om Mirandas hand och fortsatte vidare.
Folk kunde få spektakulera om Mir var min flickvän eller inte, nu ville jag bara vara med henne den här sommar dagen, innan våran turné började.
-Is it your girlfriend Harry?  Han vär värkligen dum, han pratade som om Miranda inte en svar där.
-Shut up!! jag vände mig och skrek på honom och ha nickade gillande. Jag borde inte ens beteé mig på det här sätet, för personer som paparazzis tar allt fel och hittar på en egen historia om vad dom ser och hör. Jag granskade noga hans blick och vände mig sedan igen och tog Miranda mer försiktigt om handen och vi fortsatte. Jag visste att snart skulle bilderna vara uppe på någon sida på internet och massa tjejer skulle vara efter oss i parken.
-Can we hurry i bit? jag kollade på Mirandra. Hon nickade förstånde.
-Sure babe, hon log.

Nu är kl över halv elva och jag måste gå och lägga mig. Ni fick iallfall ett kapitel som lovat. Komentera gärna :)  Vi får se vad som händer i nästa kapitel, har stor planer på gång , hehe.
Iallfall, jag har en liten fråga, Tycker ni jag ska ha bilder i början på varje kapitel?

kram :)








Fick bara en komentar ...

På förra inlägget fick jag bara en komentar , och jag skrev att ni skulle få ett långt kapitel om jag fick 5 komentarer, men ett kort i vilket fall som helst.  Men nu har jag ingen tid, för jag måste gå och lägga mig nu.
Jag ska fösöka få tid till att skriva ett långt kapitel imorgon, men jag slutar tio i fyra så vi får se.
Tack för komentaren iallfall Lydia, Bra att du tycker om dom delarna.

Kram :) <3



Kapitel 16 - Stole my heart

Zayns ord ändrade allt, han hade rätt. Om jag inte hade varit säker på att göra slut med Eleanor och gå vidare , hade jag aldrig gjort det. Jag kunde ta det väldigt långsamt med Clarie.
-You are right. I'm... I have to talk with Clarie. But we are going to meet tomorrow. Jag log ett svagt leénde mot Zayn och han förstod att jag var påväg uppåt igen.

Elises perspektiv ; Två år tidigare :

Det var sommar, och jag var i London med mina fyra bästa kompisar och allt jag ville va att ha kul.
Jag och Miranda tänkte gå den här kvällen medan Rose, Clarie och Jade tänkte stanna hemma och ha filmkväll.
-Mir, ska vi gå? Jag ropade in mot Mirandas rum och hon kom utspringades ur sitt rum. Hon hade på sig en tajt mörblå klänning och ett par höga svarta pumps, Hon hade fixat sitt mörka lockiga hår så det glänste, och hennes ögonfransar var extra långa ikväll, hon hade mascara. Hon drog på sig sin skinnjacka och jag drog på min jeans jacka.
-vi har en snygging här, hon kollade gilande på min outfit. Jag hade tagit på mig en blommig buster och slita jeans shorts. Till det hade jag ett par jeffery campbell, som jag köpt nyligen. Jag log mot henne.
-Ta den här istället, Miranda drog fram min skinnjacka.
-du har rätt, jeans med jeans funkara inte. Jag drog på mig jackan och la mobilen, nycklar och plånbok i fickan.
-Jade , Rose, Clarie , vi drar ut nu. Jag kollade in i vardagsrummet, där Meangirls rullade på tv:n.
-Have fun!!! Clarie vände sig mot oss.
-ta hels inte med några män ikväll, Jade blinkade mot oss och vi skrattade.
-vi får vell se,  Jag blinkade tillbaks och vi två lämnade lägenheten. Vi gick den korta biten mot Oxford street och tog en taxi där, längre in mot Londons "club gator".
-can you stop here? Mir pratade till taxi chaffören.
-ofcurse, ladies. Han stannade och frågade om 25 pund. Vi betalade och gick ut ur bilen.
-in here? Jag blev så van av engelskan att jag pratade engelka till Miranda.
- okey, darling. Hon log mot mig och vi öpnnade dörren in mot en club där musikens bas dunkade ut mot gatan.
-WOHOW!! Mirandas party humor skruvades upp och hon dansade ut på golvet bland hundratals andra personer.
Medans hon började dansa ut gick jag till baren, jag behövde någonting att dricka innan jag kunde slappna av och dansa i trägseln.  Jag satte mig vid den enda platsen som fanns, brevid en kille i min ålder tror jag.
Han likande lite Justin Bieber, men hans ögon och anskite var inte alls likt, det var mest håret somslängde på samma sett.
-hello there, jag fick hans uppmärksamhet.
-hey , han vände sig och log mot mig. Då kom jag på att jag känd igen honom.
-Aren't you from Xfactor? Jag frågade och han nickade.
- i'm in One Direction, a band. Jag log och vände mig mot bartändern.
-can i have a beer please? Killen log och hälde gensat upp ett stort glas. Jag såg att killen brevid mig bara hade en coca cola framför sig.
-don't you drink? Jag kollade på honom.
-noppe, i just have one kiddney, i can't drink. Han tog en klunk från sin cola.
-uhum, jag nickade förstånde och han öppnade munnen.
-Whats your name then? Han vände sig mot mig på riktigt och stäkte fram handen.
Jag sträckte fram min högra hand och skakade den. -Elise, jag log ett leénde mot honom. Förhoppningsvis bländande, han var ju riktigt söt.
- i'm Liam, and one of the reasons i don't drink, is becuse , i'm only sixteen. Han log.
Jag log jag med, han var två år yngre en mig.  -aha, understand. Jag vände mig för att gå, men han stoppade mig.
-wanna dance? Hans bruna ögon kollade rakt in i mina och jag nickade. Han hand var varm mot min. Jag fick nästan det där lilla pirret i magen som man får när man gilar någon. Vi gick mot golvet och tryckte oss nära varandra, det var ju den enda platsen som fanns. Han log mot mig, och jag mot honom.

Flera timmar senare bästemde jag mig för att det var dags att åka hem.
-Liam, i have too go home.
-okey, Han kollade på klockan som satt uppe på väggen bakom baren.
-can i have your number? Jag kollade på honom, och tog fram min mobil och han skrev in sitt mobil nummer.
-there you have it, text me. Han log och jag gick ut ur cluben och tänkte ta en taxi hem.
Miranda fick tyvär klara sig själv, fast jag viste att ho skulle göra det utan problem. Hon påverkades inte av alkohol alls. Jag gick in i taxin och var inom några minuter var jag hemma. Jag kunde inte sluta tänka på att jag kanske skulle få träffa Liam igen.

Mirandas perspektiv (nutid) :

Harry tog min hand och vi gick in i vardagsrummet. Han drog försiktigt ner mig i soffan och sen satte han brevid.
-Miranda, i really like you.
-And i like you too Harry, jag log mot honom och han kollade in i mina ögon.
Han gav mig en snabb passionerad kyss och jag besvarade den.  Han släppte taget om mig och jag kollade djupt i hans gröna ögon och han i mina blåa.
-can i ask you one thing? jag frågade och hans svarade.
-Sure, han log.
-When you first saw me, what did you think?
-too me, you where the most , you are the most beautiful girl in the world. When a saw you I tought your smile was lovely, are lovely. Han log och kysste mig på nästippen.
-Can't we go and buy some ice cream? Jag ville ut en stund, det var underbart här inne. Men jag ville kunna gå i Hyde Park till exepel , och bara kunna hålla hans hand och kunna känna att han är min för nuet.
-good idea, Han log och drog upp mig från soffan. Vi gick mot hallen och jag satte på min jeans jacka och mina converse. Och han satte på sig converse också, och drog på sig en kavaj. Gud, vad han är underbar.
Han tog min hand och vi gick nedför trapphuset.
-we can't be out for a long time you know. I'm famous, and there will be scraming girls and paparzzis everywhere.
Jag nickade och kom att tänka på att Han faktiskt var med i One direction. Bandet som varit med i Xfactor för två år sen. När vi gick utomhus blev jag lite osäker, tänk om han bara ville ha mig som en vän?
Även fast vi kysste varandra då och då , och han sa underbara saker till mig, så kanske han inte ville mer.
Han kanske gjorde såhär till tjejer hela tiden? Lådsades att dom var något speciellt, men lämnade dom sedan.
Han var ju trosts att väldigt känd, jag visste vilka Onde Direction var, att dom var ett av världens största pojkband.
Han kunde ju utnyttja kändisskapet. Mitt i mina beskymer drog han mig in i hans famn.
Sen släppte han mig och vi försatte.
-how's the band then? Tell me a little about it.  Jag kollade på honom.
- uhmm, Okey. All of us guys
competed in the Xfactor. And Simon and the judges made us a band...
Harry hann aldrig avsluta meningen, en paparazzi kom framsringande och ville veta vem Harry Styles höll handen om.

Här fick ni ett ganska lång kapitel. :) eftersom det inte blev något igår.
Får jag 5 komentarer, blir det ett lika lång kapitel imorgon, annars blir det bara ett kort ;)
Vad ska hända nu då? Vad ska harry säga till paparazzin?
Det får ni kanske veta imorgo...
krma <3





Info om kapitel

Såg att jag fått tre komentarer på förra kapitlet , och jag lovade att skriva ett kapitel då, men jag såg det inte förens idag.

Men självklart kommer det ett lång kapitel ikväll , eftersom det inte blev något igår. :D


Kapitel 15 - Stole my heart

Jag slog in koden och klickade på knappen till hissen. Dörrarna öppnades på en gång och jag klickade på knappen där det stog "15" och hissen gick upp. Jag hade gjort helt fel beslut.

Claries perspektiv :
Miranda lämnade lägenheten och jag blev ensam kvar.
*I just broke up with Eleanor. Not today. Tomorrow? <3* Jag fick ett svar från Louis.
Jag orkade inte svara utan lät det vara. Jag tog fram min bärbara macbook och satte igång den och klickade fram youtube. Hade inte Liam och Harry sagt att dom var med i ett band? Vad var det dom hette? One...
Jag kom inte på resten utan skrev bara in "One" och det första som kom upp var "One Direction".
Jag klickade på det och olika låtar , live videos och Q & A videos. Det kom även upp såkallade "video diaries"
Jag klickade på första , och då kom Louis, Harry, Liam , Niall och Zayn fram. Dom såg mycket yngre ut och jag såg att dom varit med i "X factor" , en slags tvävling precis som idol fast anorlunda. Jag kollade vidare och började asgarva åt allting nästan. Sen lyssnade jag på deras låtar, och dom var ganska bra faktiskt. Jag kollade igenom intervjuver och lärde mig massa om bandet och om dom. Jag ville värkligen lära känna dom bättre.
*
Hi liam :) I just wondered, can't we all meet again at ... Wednesday?* Jag skickade ett sms till Liam.
*Hi Clarie ,hmm, Wednesday.. I think we are in the studio then.
Thursday? :)* Jag fick ett svar på en gång.
*Thursday ,
perfect. :)* Svarade jag och stängde av datorn för att sätta på mig tränings kläder. Jag hade ju inget annat för mig idag. *Okey, good. Can my girlfriend Danielle come too?*  Jag fick ett svar tillbaks.
*yeah,
Of course* Svarade jag  och satte på mig mina spring byxor och började fixa mig för att springa ut i solskenet. Det var ju trots allt sommar.

Harrys perspektiv:

Jag drog ut stolen och Miranda satte sig. Innan jag gick för att sätta mig mittemot tog jag fram pastan och såsen som jag gjort. -thank you, hon log ett bländande leénde mot mig.
-you're welcome. Jag log ett charmigt leènde mot henne och vi började äta. Först var det lite tyst, men sen började hon prata, och det gick så lätt fram då. Hon skämtade med mig och jag flörtade tillbaks. Hon berättade om sig och Sverige och jag berättade om mig. Vi åt upp och jag tog med henne in i vardagsrummet.

Zayns perspektiv:

På tio min hann jag fixa mitt hår och sätta på mig mjukisbyxor och ett t-shirt. Jag började koka te, och det ringde på dörren.
Jag öppnade och en helt förkrossad Lou stod där.
-did you do it?  Var allt jag frågade, och han slog händerna för ansiktet och nickade. Han hade berättat igår kväll vad som hänt mellan honom och Clarie när dom stått mitt på gatan och skrikit på varandra , och hur han sagt att det var henne han ville ha och att han tänkte göra slut med Eleanor för hennes skull. Eftersom han fått känslor för henne så snabbt. Han tyckte det var värt det då.
Jag drog in honom i min lägenhet och kramade honom. Efter ett tag släppte jag honom och han tog av sig skor och kofta. Utan ett ord gav hans sig av in i vardagsrummet och slängde sig i soffan.
-i'm an idiot. Hörde jag honom säga där jag stod i köket. Jag hälde ut tet , det kändes som om vi bara skulle prata nu, inte fika.
-no, you are not. svarade jag och kom i och han satte sig och gjorde plats för  mig i soffan.
-so , tell me. What happend? Jag kollade på honom, och bara tanken på vad som hänt fick tårar att rinna nedför hans kinder. Han började berättade allting om hur han gått i parken till cafeét och hur han gjort slut med henne och hur hon reagerat. Och hur han ångrat sig.  Jag lyssnade och "hmm:ade" och "aa:ade" när det behövdes.
-
but you seem  so sure yesterday about this. Jag kollade på honom och han nickade.
-I was, but, when i meet Eleanor, everything changed. I need her. But... when i think about Clarie, I feel the same thing. Han kollade sorgset på mig.
-you know, what i think you sould do: Go on. You and Eleanor have been together for over an year. Jag svarade med det mest ärliga svar jag hade.

Louis perspektiv:

Zayns ord ändrade allt, han hade rätt. Om jag inte hade varit säker på att göra slut med Eleanor och gå vidare , hade jag aldrig gjort det. Jag kunde ta det väldigt långsamt med Clarie.
-You are right. I'm... I have to talk with Clarie. But we are going to meet tomorrow. Jag log ett svagt leénde mot Zayn och han förstod att jag var påväg uppåt igen.


Nu fick ni ett ganska lång kapitel här. vad tyckte ni?  Det kommer ett imorgon med, men BARA om jag får tre komentarer ;)
Jag vill inte behöva "pressa" er att ge komentarer, me jag blir så glad då ... så då får man vell "pressa" fram komentarer då och då? hehe :)
Kram <3



Kapitel 14 - Stole my heart

Alla som suttit på bussen hade lyssnat på varenda ord vi sa, och alla dom andra satt knäpptysta dom med och stirrade på oss. Det blev värkligen akward moment, men som tur var skulle vi alla gå av nu, och börja ännu en skoldag.

Zayns pespektiv :

Jag vaknade av att min mobil vibbrerade och jag bländades av ljuset från min mobil, det var helt kolsvart i mitt rum.
Men jag såg att klockan var halv 1 på dagen innan jag svarade "Answer"
-hi, jag hörde Lou prata så där tyst och sorgset, som han alltid gjorde när han var riktigt ledsen.
-Hi, how are you? Want to talk? Jag fattade på en gång att något var fel och han ville prata.
-Yeah, can i come? svarade han kort.
-yepp, Always, svarade jag
-i'll be there in ten. Bye, love you.
-okey, Bye Love you too. Och jag hörde honom snyfta till innan jag la på.

Mirandas perspektiv:
Vi gick in in Harrys och Louis hall och jag tog av mig skor och min jacka.
-come , sa han och tog min hand och vi gick in i köket. 
-wow, Harry, Have you done this for me?  Jag var målös. Hela köket var upplyst av ljus och det stod stora roda rosor överallt.
-yes, all by my self. Han log stolt mot mig.
Två år tidigare ; Jades perspektiv :

Elise , Rose, Miranda , Clarie och jag tog fram våra pass och började gå för att gå på planet.
-Det hör ska bli såååå kul, Rose kollade menande på oss och drog ut på "såååå".
-japp, äventyret börjar nu. Miranda kollade på oss och vi alla log vid tanken  av att bara gå på Londons gator.
-Tänk om vi hittar någon snygg kille... Sa jag flörtigt mot dom. Alla började skratta , eftersom jag var "playern" i gänget. Miranda var lik mig på det sättet, men vi alla visste att jag höll på mest.
-klart det finns massa charmiga brittiska killar. Elise inflikade meningen och alla skrattade.
Efter lite trängsel var vi på planet och letade efter våra platser. Jag, Rose och Elise fick sitta vid vänster sida och Miranda och Clarie fick sitta på höger sida, medans en stol brevid dom blev tom.
Louis perspektiv (nutid) :

Jag gick på gatan mot Zayns lägenhet och jag kände tårar rinna. Jag hade gjort helt fel beslut.
Jag var inte säker på Clarie alls. Jag hade ju bara känt henne i två dyngn. Jag älskade ju Eleanor.
Jag slog in koden och klickade på knappen till hissen. Dörrarna öppnades på en gång och jag klickade på knappen där det stog "15" och hissen gick upp. Jag hade gjort helt fel beslut.

Blev ett väldigt kort kapitel, men jag är med kompisar just nu, och jag tycker att jag borde var med dom och inte sitta fastklistrad vid datan utan vara med dom. Men det här korta kapitlet är ju bättre en inget :)
Blir ett till imorgon, och förhoppningsvis MYCKET längre. :) kram <3

Kapitel 13 - Stole my heart

-wait, what? Why? Jag kände tårar i ögon, men tog ett djupt andetag för att inte börja gråta.
-I think am inlove with another girl, and I don't think its right to play like im inlove when am not. Hans ögon fylldes också med tårar.
-okey, i understand. But don't forget that i love you. Jag ställde mig upp och tog snabbt tag om min väska innan jag gick ut. Jag klarade helt enkelt inte av det.

Louis perspektiv :

-I....I kissed a guy. I was drunk, but i know thats not an escuse. Hon kollade ner i bordet.
-wow...det känndes som om jag inte kunde andas. Hade hon? När jag hållt mig för att att inte kyssa Clarie, för Eleanors skull. That makes this so mutch easier. I...I.. have to break up with you. Jag forstatte meningen, på en gång sa jag det. Jag kände mig ledsen.
-wait, what? Why? Jag såg tårar växa i hennes ögon, men hon blundade för en kort sekund och tog ett andetag innan hon kollade på mig för ett svar.
-I think am inlove with another girl, and I don't think its right to play like im inlove when am not. Minaögon fylldes också med tårar. Det var en stor löngn jag sa, rakt i ansiktet på henne. Jag var ju fortfarande kär i henne.
- okey,I understand. But don't forget that i love you. Hon tog sin väska och gick ut innan jag hann säga det jag ville. Jag hörde henne snyfta till, och dörren öppnades och stängdes.
-I still love you too, viskade jag för mig själv.
Hade jag gjort rätt beslut? Kanske var Clarie en sån man blev kär i några dagar? För att det fanns en slags spänning men inte så mycket mer efter ett tag? Men det var nog försent på alla sett för mig Eleanor.
*Want to talk? :) <3 * jag fick ett sms från Clarie.
*I just broke up with Eleanor. Not today. Tomorrow? <3*  svarade jag. jag kände inte för att gå från att göra slut med Eleanor till att träffa Clarie och bli jätte romantisk av mig ..
Men tanken på att träffa henne fick fjärlilar att flyga i magen.
Jag tog fram mobilen och klickade på "telefon" och ringde Zayn. Jag behövde prata med honom.

Harrys perspektiv:

Miranda skulle komma hit kockan två, som vi bestämmt. Jag hade fixat lite "romantiskt" för oss i vardagsrumet och köket. Det var ljus och blommor, och jag höll på att fixa mat till oss.
Jag ville överaska henne. Jag var ganska nervös. Jag ville ju visa att jag kunde vara något annat än en sån kille som bra var ute efter kyssar och sex. För jag gillade henne, och det kändes direkt i hennes kyssar att hon var speciell.
Jag började koka pastan och fem minuter senare ringde det på dörren. Innan jag gick för att öppna tog jag en snabb titt i spegeln, ruffsade om mitt lockiga hår och rätade till tröjan.
-hi, sa hon och kollade lite blygt på mig.
-hi beautiful. sa jag och menade det, hon såg fantastisk ut. Jag drog in henne i lägenheten och intill mig innan jag gav henne en lätt kyss.

Två och ett halft år tidigare , Claries Perspektiv:

Mina fingrar höll på att frysa till is när jag för fjärde gången försökte ringa till Jade. det var långt in på hösten och snart skulle det säkert börja snöa. Jag stod vid busshålls platsen och väntade på henne, men hon kom inte och hon svarade inte .
-hej , det här är Jade och jag kan inte svara just nu...Telefonspelaren (heter det så?) sattes igång och jag la på.
Hon hade säkert försovit sig, som vanligt. -jag kommer!!! jag hörde Jades röst bakom mig och jag såg när hon sprang  ner för gatan mot mig.
-du är försenad igen.... Jag gjorde en överdrivet sur min mot henne, och hon skrattade bara åt mig.
-förlåt mig, men du vet du vad jag har fått veta?!?!? sa hon uppspelt mot mig, och jag så hur bussen kom mot vårt håll.
-vad vad vad? svarade jag lika uppspelt. Även fast vi snart var 17 år, beteede vi oss fom om vi forfarande gick i sexan.
-mamma sa ja!!! Jag får följa med er till London! Hon sprack upp i ett stort leénde.
-ÅHH!!! omg, vad kul!! Alla i bussen kollade förskräckt på mig men vi brydde ossinte ens om att bli tysta.
Vi pratade uppspelt om det hela till nästa busshålsplats, tills vi såg Rose , en av våra bästa vänner, kom på bussen.
Hon hade en sorgsen blick och kollade efter oss, och när hon såg oss blev hennes ögon ännu mer sorgsna.
Hon kom och satte sig. -hej.. sa både jag och Jade i mun på varandra. Jag och Jade satt intill fönstret och Rose satt brevid Jade. Det var nästan lite läskigt att se dom brevid varandra. Dom såg nästan exakt ut som tvillingar.
Båda hade brunt hår, Jade hade mer åt det mörkbruna hållet, och Rose hade mycket ljusare. Men dom båda hade indentiskt gröna ögon, och samma ansikts form. Och dom båda var otroligt vackra, helt nartuliga, och ingen av oss i vårt "lilla gäng" sminkade oss, det var slöseri med tid.
-vad har hänt? frågade jag tills slut.
-jag.. jag fick inte. Hon såg sorgset på oss.
-fick du inte följa med till London? Frågade Jade , vi visste redan svaret på den frågan, med det är sånt man brukar fråga.
-Ja, jag fick inte. Men efter någon sekund började hon le. Både jag och Jade fattade och kollade menade på varandra.
-att du alltid ska öva på dina skådespel, Sa jag och Jade i mu på varandra och skrattade.
-jo , jag fick faktiskt! och klart jag ska öva på dom, hon skrattade mot oss och fortsatte, den här sommaren kommer bli fulländad, Bara Elise kan också.
Jade och jag nickade när bussen stannade ännu en gång. In kom Miranda in springande , vår alldeles egna partypingla, påklädd i höga klackar och en skinn jacka. Även fast det bara var 5 grader ute.
-fick ni??? skrek hon och brydde sig inte ett dugg om alla andra på bussen. Direk efter Miranda kom Elise , på lika höga klackar och hon också i skinnjacka.  -jag fick!!! skrek hon, och brydde sig inte heller om våra medresande människor på bussen.
Rose och Jade ställde sig upp och nickade och log stort.
-AHH!!! den här sommaren kommer bli den bästa någonsin!! Skrek Jade.
Och vi alla ställde oss i en ring och kramade varandra, mitt på bussen. 
-vi.. kanske borde sätta oss. Rose kollade menade på oss och jag satte mig,  och Jade och Rose mittemot.
Miranda bryde sig inte om att fråga, hon satte sig bara i mitt knä och Elise satte sig brevid oss.
Våra munnar började smattra om Sommaren, som vi skulle tillbringa i London, hela sommaren. Och jag och Miranda hade fixat ett kontrakt på lägenheten i 5 år. Vi skulle precis gå av bussen in till skolan, då vi blev knäpp tysta.
Alla som suttit på bussen hade lyssnat på varenda ord vi sa, och alla dom andra satt knäpptysta dom med och stirrade på oss. Det blev värkligen akward moment, men som tur var skulle vi alla gå av nu, och börja ännu en skoldag.

Här fick ni en ganska  lång del. Förlåt att det tog såååå lång tid för er att få det,
men jag har inte haft ork och tid. Nu när skolan har börjat så kommer det nog ett kapitel om dagen.
Och jag såg att jag har fått mindre läsare också. Har stora planer för nästa del. så Stay up for tomorrow!!
Komentera så kan ni få ett till långt kapitel imorgon ;) :D 

Jag är hemskt ledsen

Hej hej! Jag her hemskt ledsen att ni inte fått något kapitel, jag har helt enkelt inte orkat.
Jag har iallfall kommit på en fortsättning , så att det går snabbare att skriva, och då får ni snabbare kapitel.
Men jag lovar att ni ska få kapitlet jag skrev i fredags imorgon.

Kram!!! :D


So sorry

Igår kväll, skrev jag världens längsta kapitel, men det försvann när jag publicerade , för då hade jag varit inne för länge tydligen. *suck*
Och idag är jag lite upptagen, men jag ska skriva ett inlägg ikväll iallfall.
Sen imorgon är det ju sista dagen på lovet, och jag har inga speciella planer
Men vi får se om jag har tid till fler kapitel :)

Kram , Maja <3


Kapitel 12 - Stole my heart

Minnet från igår kom tillbaks, och jag kände mig säker. Det var Clarie jag ville ha. Jag ställde mig upp och gick med snabba steg mot starbuks. Det var bara att göra det, eller?

Mirandas perspektiv:
*want to do something, my princess? <3*
Klockan var halv 1 på morgonen och jag vaknade av att min mobil plingade och jag läste smset jag fått av Harry .
*I just woke up, sould we meet at 2? <3 * Jag svarade och gick up och började fixa en kopp kaffe.
Jag hörde hur Clarie "stönade" innifrån sitt rum av trötthet och jag hörde hur hon släppade sig upp ur sängen.
-kan du göra te till mig?  hon kom in i köket med hennes duntäcke runt kroppen.
-godmorgon på dig med, jag log mot henne. Visst , jag gör ditt te. Jag satte på te vatten ochh fortsatte med kaffet.
-tack, förlåt, gomorgon på dig med, hon log svagt tillbaks och satte sig i en stol vid köksbordet.
-varse, Har du några planer för dagen då? Jag ska träffa Harry och jag vill inte att du ska sitta och stirra i väggen hela dagen.
-jag kan ju se med Louis om han vill göra något. Jag såg hur hon kollade ner lite skämmigt i bordet.
-är det de där med att ha ska göra slut med sin flickvän? Frågade jag och hon nickade.
-det känns så hesmk på något sett, jag tycker synd om henne endå. Men jag kan inte låta bli att var lycklig för min egen skull. Och det är det jag hatar, hur kan jag vara glad?
Te vattnet var klart och jag hälde det i en kopp och la ner en påse te.
-Du vet , du ska aldrig dömma dig själv för att  vara lycklig, men det är klart du kan må dålig för hennes skull.
-Tack för de visa orden Miranda, Clarie var sitt normala jag igen. Och hon hade en skämtsam ton på rösten.
Jag tog min kopp med kaffe och gick mot mitt rum. -jag ska börja fixa mig! ropade jag tilö Clarie.
-nä, det fattade jag ju inte när du bara gick. Skrattade hon från köket och jag började fixa mig samtidigt som jag drack kaffet.

Eleanors perspektiv:
Jag satt på Starbuks och väntade på Louis med rykande te framför mig, precis som jag visste att han gillade.
-Hey, Louis var plötsligt framför mig och satte sig i stolen som var framför.
-hi , jag log stort mot honom. Då kom jag på en sak jag skulle ha sagt till honom och fick lite dåligt samvete .
-I have to tell you something, sa vi i mun på varandra, och jag skrattade. Med det gjorde inte Lou.
-you first. Lou kollade granskande på mig.
-okey then. I really feel bad for what i did and i'm sorry. Jag slutade där. Jag visste inte om jag vågade säga det.
-so, what happend? frågade han och drack lite te.
-I....I kissed a guy. I was drunk, but i know thats not an escuse. Jag kollade skämmigt mot honom, så att ha skulle förstå att jag inte tyckte det jag gjort var bra. Och att det var elakt mot honom.
-wow.... That makes this so mutch easier. I...I.. have to break up with you.  han var värkligen rak på sak, men jag såg i ögonen på honom att han tyckte det var svårt. Han kollade sorgset på mig
-wait, what? Why? Jag kände tårar i ögon, men tog ett djupt andetag för att inte börja gråta.
-I think am inlove with another girl, and I don't think its right to play like im inlove when am not. Hans ögon fylldes också med tårar.
-okey, i understand. But don't forget that i love you. Jag ställde mig upp och tog snabbt tag om min väska innan jag gick ut. Jag klarade helt enkelt inte av det.

Kapitel 12, klart. Vad tycker ni?
Kapitel 13 kommer imorgon, och jag kan säga redan nu, att det kommer blir romantiskt, medans det här var sorligt.
Mellan Louis och Eleanor menar jag.
Komentera gärna blir superglad. :D <3



Kapitel 11 - Stole my heart

Jag visste bara inte vad jag skulle säga till Eleanor. Hur skulle jag göra slut med henne "Hey, Eleanor, I like a girl named Clarie, and i like her mutch more than i like you, so I have to break up with you."
Det kan jag ju inte säga precis. *Hey, are you up for something tomorrow? :)* jag smsade henne, det var lika bra att göra det på en gång och få det gjort. Vem vet, kanske vi skulle kunna fortsätta att vara vänner.
Jag somnade till tanken av ljusblåa ögon, Claries ljusblåa ögon som kollade på mig lyckligt.

Eleanor perspektiv:
*Hey, are you up for something tomorrow? :)* Jag vaknade av ett sms från Lou.
*yeah, sure , at 12? :) <3 * svarade jag och gick in i duschen, klockan var 11.
När jag kom ut hade jag fått ett svar *okey, at starbuks? :)* inget hjärta?
*okey, good. se you soon babe :* * Jag fönade håret och satte på mig svarta jeans och en vit blus. Klockan var bara halv så jag passade på att svara på en fråga jag fått på twitter *How are you and Louis?*
*Very good, tanks for asking. We are very inlove. :) <3 * svarade jag och såg att klockan var tjugo i , så jag tweetade
*off to meet my beautiful boyfriend* jag taggade honom och satte på mig en kofta , tog på mig skor och tog min väska innan jag släckte och låste dörren till lägenheten.

Louis perspektiv :

Jag gick igenom Hyde Park påväg mot den Starbucksen som jag och Eleanor alltid gått till.
Hade jag värkligen tagit rätt beslut? Var det värkligen Clarie jag ville ha?
Jag såg att jag fått ett sms från Eleanor *okey, good. se you soon babe :* * Vr hon tvungen att kalla mig babe, just idag och nu? när det var som jobbigast. Men hon kunde ju inte veta.
Min min mobil vibbrerade igen och det var twitter, Eleanor som tweetat *off to meet my beautiful boyfriend*
-oh goods,  what are i'm going to do? viskade jag för mig själv, och jag var tvungen att sätta mig på en bänk och andas lite. Jag blundade lite och såg Claries ljus blåa ögon framför mig, och hennes leénde.

-sould we go up? Jag kollade på henne.
-no, not yet, Can we just stand here and be you and I for a little while? Hon kollade in mina ögon och jag njöt av stunden, och grävde in sitt ansikte mot mitt bröst. -goood idea , sa jag med mörk röst.
Hon började skratta ett klingande skratt.


Minnet från igår kom tillbaks, och jag kände mig säker. Det var Clarie jag ville ha. Jag ställde mig upp och gick med snabba steg mot starbuks. Det var bara att göra det, eller?

Ett kort "eftermiddags" kapitel, jag ahde skrivit hälften, men då råkade jag radera allting och var tvungen att skriva om det. Så det blev kortare än det var meningen att det skulle bli. Komenter, blir superglad då.
Det kommer självklart ett längre, spännande Kapitel 12 ikväll. :)

Kapitel 10 - Stole my heart

-sould we go up? Han kollade ner på mig.
-No, not yet, Can we just stand here and be you and I for a little while? Jag kollade in i hans underbara ögon.
Han log och sa -Gooooood idea!! Gammla , lyckliga , roliga Louis var tillbaks på riktigt nu och han gjorde om sin röst så den lät mörk och hade tonen av seger. Jag började fnissa, jag kunde inte låta bli.
__________________________________________
Mirandas perspektiv:

-WOW... Gud vilken underbar kväll det här var. Jag vände mig mot Clarie.
-ja, början var ju bra, och slutet av kvällen var underbar. Men där i mitten var det lite sådär faktiskt. Clarie kollade på mig. Vi var påväg hem från killarna och klockan var 2 , mitt i natten.
Dom ville att vi skulle stanna över natten, men vi tyckte att det var bäst att sova hemma.
Först och främst för att vi ville kunna prata med varandra om kvällen.
-vad hände egentligen ..? Vi såg dig och Louis skrika på varandra på gatan, sen stog ni och höll om varnadra. Jag såg frågande på henne.
-jo, jag skulle bara gå och hämta lite vatten i köket, och då råkade jag höra Louis säga att han hade en flickvän, och jag flippade ut. Men grejen var att han flippad ut precis lika mycket som mig, och känslorna var blandade för han visste inte vad han skulle göra, för han gillar tydligen mig, JÄTTE MYCKET, och sen när vi gick ut sa han att han skulle göra slut med henne för att kunna vara med mig. Jag tycker synd om henne, men jag kan inte låta bli att vara glad för att han valde mig , och vi har ju bara känt varandra ... Ja, känt varandra förens idag!! hon log lite halft mot mig.
-oj, tänker han göra slut med hans flickvän, för din skull. Kan man värkligen få sånna känslor så fort?
-tydligen, men vet du jag känner mig så sjukt kär. Clarie log stort.
-Och Harry och jag kom varandra nära... jag blinkade mot henne.
-olala, jag fattar, Hon kollade mot mig.
-men vet du vad han sa, när jag inte ville göra "det" på en gång, han sa att han skulle vänta på mig! och vet du vad han kallade mig, Prinsses!!
-åh, vad gulligt! Clarie slog ihop men händerna och lutade sig mot mig.

Louis perspektiv:

När Clarie och Miranda gått hem så gick jag och ja mig på en gång, men dom andra stannade uppe för att kolla på en till film. Jag gillade värkligen Clarie, men jag gillade inte att jag skulle behöva göra slut med Eleanor för hennes skull.
För jag älskade värkligen Eleanor, men jag hade börjat gilla Clarie för mycket. Och om man fick sånna känslor, tyckte jag att det var värt att kämpa för det.
Jag visste bara inte vad jag skulle säga till Eleanor. Hur skulle jag göra slut med henne "Hey, Eleanor, I like a girl named Clarie, and i like her mutch more than i like you, so I have to break up with you."
Det kan jag ju inte säga precis. *Hey, are you up for something tomorrow? :)* jag smsade henne, det var lika bra att göra det på en gång och få det gjort. Vem vet, kanske vi skulle kunna fortsätta att vara vänner.
Jag somnade till tanken av ljusblåa ögon, Claries ljusblåa ögon som kollade på mig lyckligt.
____________________________________
Så, kapitel 10, det blev kort men det här har tagit mig en timme (!!!)
det blir mer senare :) komentera snälla :) blir super glad <3


Svar på komentar

Postat av: Sabina

Maja det är bra att du har startat en novellblogg för du passar som författare.
Du kanske borde skicka in novellen till ett bokförlag!!! Guud vad jag är smart!!!:-D
Please skriv tre kapitel imorgon med?
The people wants that!!!!

Svar:

Haha, tack sabina :) Smartis där!! ja vi får ju se vad jag gör, med bokförlaget alltså. Jag ska försöka med 3 kapitel idag med :)

Postat av: Lydia

oj oj oj, här händer det grejer mellan Miranda Host mig host och Harry... Hahahaha, sååå bra skriv meeeer! :) <33

Svar:

Haha, japp, och det kommer hända mer...haha , men Lydia hon är bara inspererad av dig ju! ;)

Postat av: Malin

Allvarligt, jag är besatt!!!!! Fortsääääääääätt mera vill
Vi ha!!!!! Och jag blir glad när du blir glad, den här novellen är verkligen awesome och jag tycker att du ska uppskattas för den! Bra att det händer lite på direkten och att det inte bara går segt. I är gryyym majsis <3

Ps. Design och header hjälp? :))

PUSS <33333

Svar :

Tack så mycket Malin, det värmer värkligen när du kometerar dom hära snälla komentarerna. Ja, kanske.... Jag behöver en fin header :)
Pusssss!! <33


Kapitel 9 - Stole my heart

-I like kissing you, it feels like summer. And you smell like strawberrys, han sniffade på min hals vilket kittlades och jag kunde inte låta bli att skratta. Your laugh is beautiful, han log och kysste mig återigen.
_______________________________________________________________
Claries perspektiv :

Jag sprang ner för trapporna , när jag var halvvägs ner hörde jag hur dörren där uppe öppnades och stängdes.
Louis var snabbt nere vid min sida.
-I want you, sa han och försökte få ögon kontakt med mig.
-It's a little bit to late to say that. Jag försökte låta lite sur, men det gick inte jag var värkligen smikrad av det han sagt och jag kände hur mina kinder blossades upp.
-please just lisen to me , jag såg i ögon vrån hur han kollade bedjande på mig.
-Can you just leave me alone? Jag stannande mitt i trappen och kollade på honom.
-But I like you, I want you. Han kollade mig i ögonen och orden han sagt fick mig att rodna ännu mer.
Naww, you are so cute when your blusing, han log mot mig
-stop it Lou, Jag försökte släppa rodnaden och kolla trostsigt på honom, men ha fick mig bara att le i den här "Hund och Katt" leken.
Jag fortsatte ut genom porten och ut på gatan.
-please just lisen to me!?!? Helt plötsligt skrek Louis på mig där ha stod i porten. Jag vände mig.
-i'm lisening. Jag kollade på honom och la min högra hand på höften och vilade på vänster ben.
-I like you very mutch Clarie, and im so sorry for not telling you that i had a girlfriend. Han hade fortafrande den där lite skrikande klangen i rösten och han lät ledsen, som en liten fågel unge i sitt bo som ropar på sin mamma efter mat.
-but why diden't you just tell me? Why did you hit on me the whole night without telling me. Jag kände hur tårarna rann nedför mina kinder, men jag orkade inte bry mig. I hans ögon såg jag också hur hans tårar börjde växa fram och rann nedför hans kinder.
-I have to break up whit Eleanor. There , I said it. Hans röst lät ynklig och han kollade ner i marken.
-No, you don't , Jag försökte le uppmuntrande mot honom men det gick inte. Jag såg att Eleanor betydde mycket för honom, och det var ovärkligt att han tänkte göra slut med hans flickvän för min skull. Och vi hade träffats på riktigt för första gången idag. Man kunde få såna känslor så fort, tydligen. Louis var ett livs levande bevis, och jag var anledningen till det.
Jag klarade inte av det längre. Jag gick bara fram till honom och han omfamnade mig. Jag kände mig hemma i hans famn. -you smell so good, jag andades in hans doft. Allt han gjorde var att skratta år mig.

When I'm losing my control, the city spins around
You're the only one who knows, you slow it down
Louis sjöng tyst en text in i mitt öra, en text jag kände att igen för väl.
-The Fray, Look After You.
Han nickade. -thats my favorite song, of all times. Jag kollade upp på honom.
Han log mot mig , och jag log mot honom. Jag kollade på hans läppar, och jag märkte hur han närmade sig mitt ansikte. -no , Louis , behave yourself, no cheatings here. I have to break up whit Eleanor first. Han såg ledsam ut vid tanken på det, men sen när han kollade på mig log han igen.
-I want you, am sure. Han kollade in i mina ögon.
-And I want you to. Orden hade nästan samma innebörd som "jag älskar dig" och jag tyckte det var sött att han valde att kyssa mig efter han gjort slut med Eleanor. Så han inte var otrogen på något sett. Jag tyckte endå synd om Eleanor, jag hade inte ens träffat henne, men jag höll redan på att ta hennes kille ifån henne.
-sould we go up? Han kollade ner på mig.
-No, not yet, Can we just stand here and be you and I for a little while? Jag kollade in i hans underbara ögon.
Han log och sa -Gooooood idea!! Gammla , lyckliga , roliga Louis var tillbaks på riktigt nu och han gjorde om sin röst så den lät mörk och hade tonen av seger. Jag började fnissa, jag kunde inte låta bli.

_________________________________
Kapitel 9, vad tycker ni? Nästan bara romantik här.
Men kommer det här funka? Nästa kapitel kommer imorgon, har skrivit tre st idag :)
Komentera gärna , jag blir superglad då :)<3




Kapitel 8 - Stole my heart

-Get a room!! alla killar kollade på oss
-okey then, Harry såg iriterad ut, fast vi alla visste att det vara på skämt och skrattade åt honom.
Sen stälde han sig faktiskt upp, och han drog med mig och vi gick mot hans rum.
killarna flörtvisslade på oss.
_________________________________________________________________________
Louis perspektiv:

-Like-like as a friend or like-like as something else? Clarie kollade trotsigt in i mina ögon och väntade på svar.
En sekund njöt jag av att kunna kolla in i hennes ögon så här. Men se kom jag till värkligheten och jag blev plötsligt seriös. Vad ville jag egentligen ? Vara med Clarie, som jag fått känslor för så fort eller Eleanor som jag varit tillsammans med snart i ett år, som jag älskade. Kanske var det dax att pröva något nytt. Eleanor och jag hade faktiskt börjat växa ifrån varandra lite.
-are you just going to stare at me like that? Hon sökte svar i mina ögon, men jag hade inga svar. Inte en så länge iallfall.
-I have to talk to Eleanor first if a
decide what i'm going to do.  Jag svarade med det enda svar jag hade.
-sooo, do you like me then? Hon log svagt, som om det inte var så jätte seriöst längre det som hon ville, som om hön tappat hoppet.
-Yes i do, very mutch
actually, But , Jag visste faktiskt inte om jag vågade säga det. Först och främst för att för dom själva orden. Eller vad jag var tvungen att göra om jag och Clarie blev mer en vänner.
-but what? det lilla leénde hon haft i ansiktet för någon sekund försvann på en sekund och hennes ögon tårades för andra gången. Hon sprang ut mot hallen och jag hörde dörren öppnas och smällas igen.
-no, no don't go viskade jag för mig själv innan jag gjorde ett snabbt belut.
"don't know man, just follow your heart" Harrys ord ekade i mitt huvud, och jag bestämde mig för att springa ut.

Mirandas perspektiv:
Vi gick mot Harrys rum hand i hand. När vi var över tröskeln och väl var där inne så började vi kyssa varandra igen.
Johans kyssar var inget i jämförelse med Harrys kyssar, Harrys var underbara.
Mitt i allt ihop ramlade vi ihop i hans stora säng och han låg över mig. Jag kände hur han började knäppa upp jylfen.
-no, harry , stop. Jag slutade kyssa honom och puttade försiktigt bort honom en decimeter.
-okey, if you want to wait, I can wait for you my princess. Han log mot mig och hans leénde spreds till mig.
-but just because I want to wait, it does not not mean that we have to stop kissing eatch other. Jag blinkade mot honom och Han log.
-I like kissing you, it feels like summer. And you smell like strawberrys, han sniffade på min hals vilket kittlades och jag kunde inte låta bli att skratta. Your laugh is beautiful, han log och kysste mig återigen.
________________________________________
Kapitel 8 , vad tycker ni? Det blir ett kapitel till ikväll.
Komentera gärna! jag blir super glad då :D

Kapitel 7 -Stole my heart

Efter någon sekund kände jag hur hon försiktigt grävde med fingrarna genom mina lockar som var i nacken.
Jag vände mig och log mot henne, och hon såg fullkomligt överlycklig ut när jag närmade mig hennes ansikte och kysste henne.
_________________________________________
Mirandas perspektiv :

Jag märkte hur han
närmade sig med sigt ansikte, jag började le. Var det här den första kyssen?
och han kysste mig. Fyverkerier, det var det det kändes som. Fågelkvitter och vårens första blommor. Jag besvarade kyssen. och jag kunde känna hur han log mot mina läppar.
Hans han höll om min nacke och min hand om hans. Efter några sekuder, som känt som en helt livstid släppte vi taget  om varandra, så att vi mötte varandras blickar. -wow, kom ut ur bådas munnar och vi kysste varandra igen.
Den här gången avbröts vi inte av varandra utan dörren som smälldes igen. Och så öppnades den och smälldes igen en gång till.
-what was that? frågade Liam oss  och jag blev först förvånad, jag hade glömt att dom andra var här med.
-Don't know..Svarde Harry lite oroligt. 
Zayn och Niall sprang fram till fönstret.
-it was Clarie and Louis. they are yelling at eatch other. Niall kollade oroligt på oss.
-What! why? jag nästan slet mig ur Harrys famn och sprang till fönstret.
Jag såg Clarie och Louis stå nere , mitt i gatan och dom skrek på varandra.
-sould we go down and help them or something?  Jag vände mig mot Harry och Liam som fortfarande satt i soffan.
-nahh, i Think they are just fine. Zayn kollade på mig och log. Jag kollade ner på gatan och dom stod och höll om varandra. Det såg ut som om dom båda hade gråtit, men när dom kollade på varandra log dom båda överlyckligt.
-yep, think so too, sa jag efter en stund. Sen gick jag och satte mig i soffan brevid Harry. Han la armen om mig.
-Sould we watch another movie ? Frågade Niall oss, och jag nickade och dom tog fram några filmer som valmöjligheter. Dom satte i någon komendi coh när filmen var igång vände sig Harry mot mig igen. Han var värkligen underbar. Jag flyttade mig närmare hans ansikte och han kysste mig igen.
-Get a room!! alla killar kollade på oss
-okey then, Harry såg iriterad ut, fast vi alla visste att det vara på skämt och skrattade åt honom.
Sen stälde han sig faktiskt upp, och han drog med mig och vi gick mot hans rum.
killarna flörtvisslade på oss.
____________________________________________________
Så, väldigt kort kapitel men jag ska skriva ett till snart.
Jag provade  med en "flash-back" i början av kapitlet. Blev det bättre?
komentera snälla , jag blir sååå glad då. Och det där med 3 komentarer och ett kapitel på morgonen , det funkade inte riktigt för mig haha. Det blev ett kapitel endå.
Jag vet att jag har några läsare iallfall, jag ser det på statistiken, men jag blir självklart gladare när jag får en komentar då och då.  :)


En fråga

Hejsan alla människor :)
jag ville bara ställa en fråga till er, jo det är så här att på dom flesta novell-bloggarna skriver dom alltid en liten "flash-back" i början av det nya kapitlet , och där står det ju hur förra kapitlet slutade.
Jag har helt glömt bort att göra så. Vad tycker ni?
Ska jag börja med det eller förtsätta som jag gjort förut?

Kram :D

Kapitel 6 - Stole my heart

Claries perspektiv :
-Do you? frågade jag Louis när jag kom in i köket. Jag hade bara tänkt ta lite vatten att dricka, när jag råkat höra Louis säga att han hade en flickvän. Vi hade ju kommit så bra överens. Det känndes som om han ville vara mer en vänner på en gång. Och om han hade en flickvän , så var han farligt nära att falla i "flört-stadiet" så många vibbar som jag fått av honom den här kvällen.
Först såg han osäker ut. Sen sten säker på vad han skulle säga. Louis öppnade munnen och stängde den sen igen.
-i'm....just going to go. Harry gjorde en svängning med armarna mot dörren ut till hallen som ledde till vardagsrummet.
-why diden't you tell me? Jag var nästan lite besviken. Jag hade varit blind , och mina förväntningar var för höga.
Jag ville ju så gärna att vi skulle bli mer en bara bra vänner.
-I...honestly i don't know. Han kollade på mig och tog ett steg närmare mig.
-i'm feeling like a fool, I took it for granted that you diden't had a girlfriend. Jag kunde inte hjälpa det, men mina ögon fylldes med tårar.
-don't cry, please. Han tog ännu ett steg mot mig.
-Whats her name then? jag struntade helt i vad han sagt, om att jag inte skulle gråta. Han skulle inte få trösta mig.
-Eleanor. Han tog ännu ett steg mot mig så att  jag kollade rätt upp i hans ögon. Underbara grå-blå ögon.
-So, what are you going to do?Just be friends with me? Or what do you whant to do? Or are the vibbes from you just an illuson? Jag vände bort blicken från honom, jag klarade inte av att kolla in i hans ögon.
-No. they are not. I like you Clarie, I really do. Han satte sin hand under min haka och vände mitt ansikte mot hans.
-Like-like as a friend or like-like as something else? jag kollade in i hans ögon , och han såg plötsligt osäker ut.

Harrys perspektiv:

Helt plötsligt kom Clarie in i köket. Jag förstod att Louis värkligen gillade henne, Och jag hade märkt hur dom skämtat med varandra och flörtat med varandra hela kvällen.
-do you? Clarie kollade lite besviket på Lou, som om hon hoppats på första pris  men förlorat. Men också som om hennes hjärta brustit. -i'm ...just going to go.
Det är bättre om dom löser det här ensama tillsammans. Jag gjorde en rörselse med händerna mot hallen och gick ut och in i vardags rummet. Jag såg hur Miranda vände blicken mot mig när jag kom in. Hon log sitt vackra leénde mot mig. -Hey, viskade jag till henne när jag satte mig brevid henne i soffan. Liam , Zayn och Niall var helt inne i filmen.
-Hi , hon log mot mig ännu en gång. something wrong? hon måste ha sett någon slags oro i min blick.
-Can we talk about i later? jag vände mig mot filmen.
-is it about Clarie? hon viskade oroligt.
-yeah, and Lou. jag kollade på henne igen. But they are going to fix it, so nothing to worry. Jag avfyrade mitt carmigaste leénde.
-Okey then. hon nöjde sig med det svaret.
Efter någon sekund kände jag hur hon försiktigt grävde med fingrarna genom mina lockar som var i nacken.
Jag vände mig och log mot henne, och hon såg fullkomligt överlycklig ut när jag närmade mig hennes ansikte och kysste henne.

____________________________________
Kärlek och lite drama...
vad tyckte ni om det här kapitlet då? komentera gärna , jag blir jätte glad då.
Vinne inte göra på det här sättet  men : 3 kommentarer, och ni får ett till kapitel imorgon på morgonen. får jag fler kommer det ikväll.
gör så bara för att jag vill "puscha" er lite att komentera, haha :)
jag har iallfall planer för nästa kapitel. :)



Kapitel 5 - Stole my heart

Harrrys perspektiv :

När vi skrattat klart såg jag att Miranda och Clarie stod och kollade på oss som frågetecken.
-Whats so funny? frågade Miranda. Jag förstår ju att det är lite konstigt att man skrattar åt någon som bara vill äta.
-the funny thing is that Niall wants too eat, like ALLLL the time. Louis gjorde "om" sin röst så att det lät som att han andats in helium. Det slutade med allt alla killar började as garva, och tjejerna hängde med och skrattade dom med.
-Sooo girls, we can offer you enything. What do you want eat? Zayn kollade på Miranda och Clarie.
-Like pizza or something simple? Clarie kollade på Miranda. Som att "försäkra" sig om att hon sagt rätt.
-Yeah!! Pizza!! sa Miranda och Niall i mun på varandra.
-Witch ones are going to go en buy the pizza then? Frågade jag dom.
-hmm, I think The girls and this two lovely boys should go, Zayn gjorde en "teatriskt" uppvisning och ställde sig upp och pekade på Miranda , Clarie , Louis och mig.
-okey, then. Harold, join me partner, sa Louis och kollade på mig när han han ställde sig upp och drog fram sin hand framför mig, för att visa att jag skulle ta den.
-Allways partner, sa jag och gjorde en hånör (ni vet som man gör med sin hand mot pannan? vet inte hur det stavas?) Tjejerna började fnittra . -End now, whats so funny ? frågade Zayn dom.
-the funny thing is that me and Miranda does like that ALLLL the time, sa Clarie på samma sätt med rösten som Louis gjort för några minutrar sen. Louis började as garva precis som alla andra också gjorde.

Louis perspektiv - två timmar senare:

Vi hade gått och köpt pizzan, och jag Clarie kom jätte bra överens, Vi skämtade mycket med varandra.
Vi hade ju inte fått någon tid till att prata med henne förens idag, eftersom jag var för upptagen med att leka fågel igår.
-Harry ? Can a talk to you for a sec? Jag vände mig mot Harry som satt i andra änden av soffan. Vi kollade på film och jag behövde nog dela med mig lite av mina tankar. -Yeah, sure. svarade han och vi gick ut till köket.
-I think am in love or something. sa jag till honom och släppte bomben.
-I can see that, in your eyes i mean, But what about Eleanor then?
-I like her to, very mutch Actually, you know i love her. But it's feels so right to be with Clarie. But the weird thing is, i just talked to her for real today. Jag kollade på honom för råd.
-I feel the same för Miranda! but i don't have i girlfriend... han sa han lite sarcastikst.
-so, whats sould i do then? frågade jag
-don't know man, just follow your heart. Han kollade på mig och rörde lätt med sin hand mot min arm.
-does she even know a have a girlfriend? jag kollade ängsligt på honom
Clarie kom precis in i köket. -do you?  frågade hon mig, och såg lite ledsen ut.

__________________________________________
da da dum!! lite blandade känslor här .. haha
vad tycker ni? kapitel 6 kommer antingen ikväll eller vid kl 1 någonting, vi får se :)
Ganska kort del, men det får ni leva med. :D





Kapitel 4 -Stole my Heart

Claries perspektiv:

-Jag tar duschen! skrek jag när vi kom in i vår lilla lägenhet och jag slängde av mig skorna och spang mot toaletten.
-MEN ÅHH, hörde jag Miranda stöna beskviket, hon ville ju också vara först med att duscha.
Jag slängde av mig kläderna och ställde mig i duschen.

Jag hade en handuks turban runt huvudet och en runt kroppen när jag kom ut och Miranda kollade surt på mig.
-Nästa gång är det min tur att komma först, du ska bara se, lipade hon åt mig innan hon stängde dörren
-Det får vi allt se! ropade jag in mot toan.
-CHALLENGE ACCEPTED!! skrek hon innifrån duschen innan jag hon började sjunga, som hon alltid gjorde.
Jag började smörja i kroppen med en body butter jag köpt på Victoria's Secret. Det doftade så gott.
"värd varenda krona" tänkte jag och började föna mitt hår.
Miranda kom ut ur duschen. -tjena snygging!! hälsade hon på mig.
jag skrattade åt henne och hon gick in på sitt rum.
-kan jag få hårtorken efetr dig? hon stack ut huvudet ur sitt rum.
jag nickade ja mot henne. När jag var klar gick jag in på mitt rum med VS påsen och Topshop påsen.

En kvart senare :

En kvart senare stod vi båda i halen helt klara att gå, Miranda med sitt mörk bruna hår som var lika vågit som mitt och med en ganska kort klänning som var marin blå med blommor på och nelon strumbyxor och converse på fötterna. Jag hade på mig slitna shorts och ett cremé fägad blus och converse jag med.
-klar partner? hon kollade på mig.
-Alltid redo! jag log mot henne . vi drog på jeans jackor och tog våra väskor.
Hon släckte och jag låste, samma rutin vi gjort i två år.

Liams perspektiv:

Det plingade på dörren och både Louis och Harry såg liak nervösa ut.
Det var ju inte ofta jag bjöd två tjejer hit, utan lov. Dom kollade på mig, bedjande.
-okey, okey I can open the door. jag log mot dom och dom pustade ut.
Zayn och Niall satt i vardags rumment och spelade tv-spel. Jag gick mot dörren och öppnade. Det syntes i deras ögon att dom hållt på precis lika mycket och varit nervösa som Louis och Harry. Jag tänkte mest på Eleanor.
Vad skulle hända nu, när det värkade som om Louis gillade någon annan?
-hey girls! jag log ock kramade om dom.
-Hi Liam! Clarie log stort mot mig och nästan  såg överlycklig ut. Miranda såg minst lika glad ut.
dom tog av sig skorna och jackorna och följde efter mig och alla andra killar satt vid köks ön.
-Hi Clarie and Miranda! Niall log mot dom.
-Harry and Louis have talked about you girls allll the day! Zayn kollade på dom Miranda, Clarie, Harry och Louis.
Alla såg väldigt generade ut och kollade lite försiktigt ner för att inte möta varandras blickar.
-soo, what too do then? jag bröt tysnaden tillslut.
-Eat? frågade Niall, och alla Killarna började skratta.
Miranda och Clarie såg ut som frågetecken , det var tydligt att dom inte var "directioners".
__________________________________________
Såååå, kapitel 4, vad tycker ni? några önskemål? eller någonting? KOmentera gärna!! :)
snart kommer kärlek och drama iallfall.....





Kapitel 3 - Stole my heart

Harrys perspektiv :

-whaat?? did you invite them? Liam hade precis sagt till oss att han sagt ja till att göra något med Miranda och Clarie.
Tjejerna vi träffat nere vid kanalen. Han tänkte till och med bjuda dom hem till mig och Louis.
-Yeeeeeah, that was exactly what I did, Liam log mot mig på ett retsamt sett.
-oh shit, we have to clean up here!! Jag fick plötsligt en panik attack. Det är ju kläder över hela golvet i mitt rum, ocg vi måste diska och tvätta toaletten. Och klockan var redan tolv på morgonen.
Jag sprang till mitt rum och började vika ihop kläder, jag kunde höra hur Liam och Niall skrattade i köket, åt mitt stressade humör. Sen gick jag mot Louis rum och skulle väcka honom, inte en chans att jag städade lägenheten för mig själv. -WAKE UP NOW!!! skrek jag in i hans rum. -Harry, calm down. hörde jag honom säga trött.
men jag var redan påväg mot mitt rum för att fortsätta vika kläder. Efter fem min kom Louis in med endast randinga pyamas byxor och en vit t-shirt på sig. -
Why such a hurry? skrattade han åt mig. Is it a girl? is she coming? han log retsamt mot mig. Han kände mig för väl. -yeah, two girls actually. Jag kollade på honom, jag visste hur ha kollat på Clarie , den busen, han hade ju faktiskt Eleanor.
-The girls from yesterday? helt plötsligt blev hans ögon stora som tefat. Jag kände honom minst lika väll som han kände mig. Jag nickade mot honom.

-So they are coming at five , sa Liam som tydligen hade fått Claries numer och smsat med henne lite då och då under dagen. And you guys have cleaned the apartment? han kollade på mig och Louis. Vi båda nickade stolt.

Mirandas perspektiv :

Clarie hade varit så snäll och fixat så vi skulle träffa killarna vid fem. och då skulle jag träffa Harry igen, det skulle vara bra för mig. Då skulle jag äntligen få prata med honom , och vara nykter.
Jag såg en kund som kom in på cafeét och log mitt vänligaste leénde mot henne när hon kom mot kassan.
-want to order something? frågade jag henne.
-uhum, yes please. Can I have black coffee, just normal and black? hon log mot mig
-Yes , wait a second. jag log tillbaks innan jag vände mig för att börja fixa kaffen. And that will be two pounds.sa jag till henne och räckte över kaffen.
-tanks darling, sa hon och lämnade över två guld mynt, precis som tior såg ut. Alltid lika trevliga här i London.
Sen gick hon och satte sig vid en stol i fönstret. "undra hur mycket klockan är?"  jag tog fram min mobil, klockan är tre. -Clarie!! ropade jag ut på cafeét. Hon höll på att städa undan på borden. -Time to shop, sa jag och log jag mot  henne, och hon  städade undan det sista.
-Marie, sa jag till min jobbar kompis som stod i kassan med mig. Clarie and I will go now, so you have to take over.
-Okey, you two go, and will wait för Noah to come and help me.
-see you at monday! Hälsade Clarie hej då till Marie.
-bye! hörde vi Marie säga precis när dörren stängdes och jag vinkade mot henne genom glaset.
-time to shop!! skrek Clarie helt plötsligt till och hoppade en decimeter upp i luften.
-yep! svarade jag henne. och vi båda började halft springa mot Oxford street.
-Ska vi till Topshop först? frägade hon och jag nickade.
-Gud, jag kan inte vänta tills vi träffar killarna, och jag får träffa Harry igen. äntligen fick jag släppa bomben.
-du är inte ensam om det, fast jag vill ju mest träffa Louis. Clarie fnittrade till tanken på att få träffa honom på riktigt.
Vi tog några plagg var och gick mot prov rummen. Efter en halvtimme hade vi hittat dom perfekta "out fitsen"
-hallooo, vi måste ju ha lite sexiga underkläder också. kom jag på.
-Är det värkligen allt du kan tänka på? skrattade Clarie åt mig.Men visst, vi går till Victoria's Secret.
-hmm, ehh nä. skrattade jag skämtsamt tillbaks.
När vi gick ut ur Victoria's Secret hade vi båda varsin påse därifrån i handen.
-vi borde inte ha gått dit, jag har bränt sjukt mycket pengar sa Clarie och kollade på kvittot.
Allt jag kunde göra var att skratta åt henne. -Shopping galning!!! lipade jag åt henne.
Vi började promenera hemmåt, för att fixa oss inför kvällen.
Då jag skulle få se de där vackra gröna ögonen igen , och kanske få känna på hans lockar.
Harrry skulle värkligen vara till bra hjälp mot John. Om vi nu blev mer en bara vänner.
Tänk om han faktiskt inte kände något mer för mig?

________________________________________________
Kapitel 3!!! vad tycker ni? är det bara jag som längtar tills nästa kapitel?
komentera gärna :D






Svar på komentar

Postat av: Malin

Du är ju som gjord för att skriva sånt här! Awesome inlevelse & annat som är jättebra, majsson du är bäst!!! Får jag gissa? Claire är inspirerad av dig och Miranda kanske av Lydia? :) med tanke på att det är Louis och Harry haha!
Saknar dig massor! Fortsätt skriva, ska läsa kapitel 2 nu hihi
Puuuus <33

Svar:

haha, tack Mallan!! <3 det känns jätte bra när du säger så, eftersom jag älskar att skriva berättelser och så. Japp, du gissade rätt. Jag tänkte faktiskt att på det, som du säger att jag "insperardes" av oss två. så japp dom är bara "insperarade". Jag vill lixom skapa egna karaktärer också. Saknar dig med!! <3 puss på dig finis! :)

___________

Jag tänker stunta i att svara på Lydias och Alex komentarrer , där dom frågade om Clarie var jag och Miranda Lydia. Hoppas ni fick ett bra svar här istället. :D

 


Kapitel 2 - Stole my heart

Claries perspektiv:

Vi började springa mot killen som hette Liam och den andra killen med lockigt hår. Dom andra tre var långt framme och lekte fortfarande fåglar. Synd, jag hade värkligen velat prata med honom med.
-Hello my beautiful girls! Hälsade han med lockigt hår. I'm Harry , han log sitt största mot mig och Miranda
och jag såg hur blicken faktiskt stanade vi henne, några sekunder för länge.
-Hi, sa Miranda och kollade bort generad , kunde få sånna känslor så fort?
-And i'm Liam , och även han log sitt största.
-and i'm Clarie, sa jag och log mot honom.
Det blev lite "akward moment", för Miranda och Harry stod bara och stirade på varandra.
-dosen't you girls recognized us? fragade Liam tillslut
-uhhm , no , Why would I?
-
cause we are One Direction!!!! Skrek Harry till, som kommit ut ur "transen"
Miranda började fnittra hejdlöst, vilket fick Harry att skratta med henne.
-And that is..? frågade jag Liam , jag försökte hålla en normal konversation iallafall.
-its a band, you silly. skrattade han till.
-so....Can I ask you something? log jag mot honom.
-Sure , log han
-Are you guys up for something on...Saturday? frågade, jag honom. Hoppas, Hoppas, Hoppas.
-Yeah, sure. Wait a second. Can I get your number? Han tog fram sin mobil.
-Sure, it's 11223345.
-okey, i'll text you.
-okey, Bye then Liam. jag log mot honom.
-bye, Clarie. C'om on know Harry, sa Liam och drog lite i Harrys arm
-I know, Niall, Zayn and Louis needs us!! SUPERMAN!! skrek han och vände sig om och började springa efter dom tre andra killarna med en knuten näve i luften.
-bye then Miranda and Clarie!! ropade Liam och började springa efter Harry.
-Bye!!! skrek Miranda åt honom.

Och jag fick veta Hans namn. Det var det absolut viktigaste. Och jag faktiskt kanske kunnde få träffa honom på lördag. -Oh shit, Miranda, lördag är ju imorgon!! Vi får shoppa något snyggt efter jobbet!!! gick det upp för mig.
-Jag vet och , vad menar du med att Lördag är imorgon ??
-Jo, vi ska träffa dom då, log jag mot henne.
-Va!!! är du seriös? jag älskar dig!!! skrek hon till och pussade mig på kinden.
Vi tog av oss klackarna och började sprina hand i hand hemmåt.
_________________________________________________________
Kapitel 2, vad tycker ni? Ganska kort del, men men.
det blir nog ett kapitel till ikväll, bara för att det är så kul att skriva och så.
är det något ni skulle vilja ändra ? typ om jag skulle skriva på något annat sätt?


Kapitel 1 -Stole my heart

Mirandas perspektiv:

Jag och Clarie satt där på kanten när vi hörde skratt bakom oss, jag märkte att hon vände sig.
Men jag var för upptagen i min sorg så jag vände mig inte. Jag brydde mig inte.
Hur kunde John göra så? När jag och Clarie flyttat hit för två år sen, när vi båda var 18 så var allt vi drömde om Kärleken. Och att få skivkontrakt, vi båda älskade att sjunga.
Ett år senare träffade jag John på en pub, när jag och Clarie var ute en kväll.
Det var kärlek, det gick det inte att gå miste om. Han hade dom där underbart vackra ögon som vatten i något exotiskt land. och han pratade med mig, den kvällen. På riktigt, jag hade alltid haft många "One night stands" men det var för att jag älskade spänninge i det, men han såg rakt genom mig, och det kändes som vi känt varandra för alltid.

Sen gjorde han slut i ett jävla sms!! jag kunde det till och med utan till, så många gånger jag läst det inlåst i mitt rum med Clarie bankandes på dörren för att trösta.

Miranda, i'm so sorry but i don't have feelings for you enymore. it dosent feel right to play like im inlove with you when im not.

Mitt i drömandet hörde jag Clarie fnissa till, och jag kollade vad hon kollade på.
och det var då jag såg. Gröna ögon och lockigt mörkt hår. Det mest underbara leénde som fanns.
-oh my gooods, kom ut ur min mun innan jag han hejda mig.
-Wow , shit vilken snygging. hörde jag Clarie säga. men det hördes knappt. hon var lång borta, det var bara jag och världens vackraste kille kvar i min värld.

När han vände bort blicken var jag tvungen att kolla på Clarie,tänk om hon kände samma sak? han kanske var någon slags magiskt älva eller nåt, som fick alla tjejer att bli madly inlove with him.
Men hon hade fått upp ögonen för en kille som började springa ikapp med den blonda och den mörkhåriga killen som hade rakat i sidorna.
Jag måste få träffa honom, det var allt jag kunde tänka på.

Louis perspektiv:

Jag kände ett snabbt sug efter att springa efter Niall och Zayn. Först för att det var kul, och jag var halft full
vilket fick mig go "Wild and crazy" . Men också för att en tjej vid kanten av kanalen kollade på mig, jag blev självklart lite generad men också smikrad. Eftersom tjejen var otroligt söt, eller det var svårt att se på avstånd. Men hon hade ett vackert ansikte, och hennes sand färgade hår var så otroligt glansigt."no, louis, you have i girlfriend" -Take it easy Niall and Zayn! hörde jag Liam skrika på dom.
-Let them be free Liam!! skrek jag
När jag sprungit förbi, hörde jag hur dom började fnittra och hur dom pratade på ett spåk jag inte kunde.
Sen hörde jag det välkända ljudet av klackar som kom springande mot oss.

______________________________________________
Nu blir det inget mer idag, hehe
det blev ett kapitel så att man får se allas känslor , om ni förstår.
men jag vet vad jag ska skriva i nästa kapitel, som ni kommer få imorgon på morgonen (runt 12)
komentera gärna vad ni tycker! :)


Namn på berättelsen

japp!! kom på ett namn nu, och namnet blir Stole my heart
nu ska jag skriva första kapitlet, eftersom det var så kul.
plus att jag gjorde en deal med Lydia   Lyllies.blogg.se/novell
om att jag skrev ett kapitel, skrev hon ett :)

så snart kommer ett kapitel, stay up!! ;)

Inledning - En sen natt i London

Claries perspektiv :

"Är du seriös??" var min fösta tanke , när jag såg min bästa kompis Miranda som satt och började kyssa en random snygg kille inne på Natt cluben vi var på. förra veckan hade hennes kille dumpat henne, hon fick ett sms där det stod något i stil med "i'm so sorry babe, but i don't have feelings for you enymore"

Sen dess blev det One Night Stands varje dag, och supa bort kvällen och sova bort dagarna. Det hade gått nio dagar sen hon fick smset. Hur mycket jag en försökte hjälpa henne , gick det inte. Det är hemskt som kompis att känna sig så maktlös.

Jag ställde mig upp för att börja gå ut ur Cluben, läderstolen jag suttit på hade klistrat sig mot den tighta kjolen jag hade på mig och det kändes obehgligt att vingla fram i dom skyhöga klackarna.
-Vänta Clarie!! jag hörde Mirandas röst några meter bakom mig, även fast musiken dunkade högt ur basen.
-Nu, nu vill du prata viskade jag för mig själv och vände mig om för att se när Miranda , ännu vingligare en jag kom springandes mot mig.
När hon kom fram till mig snubblade hon nästan över mig. Hon luktade starkt av alkohol och man kunde knapt känna doften av jordgubbs perfymen hon alltid använt.
-Ska vi ta en taxi hem? frågade jag henne.
-Kan vi nte promenera hem? hon kollade ängsligt på mig. Hur mycket alkohol hon en druktit, så blev hon inte ett dug full. -Okej, svarade jag och slog armkrok runt armen på henne.

Vi gick längst vattnet och långt framför oss såg jag Big Ben och London Eye på andra sidan.
-Kommer du ihåg tiden innan vi flyttade till London Clarie? hon kollade på mig och jag nickade sakta.
-Vi hoppades på kärleken... sa jag som svar.
-Och jag fick den, ett år senare när vi flyttat hit. Jag trodde vi hade det så bra John och jag, men han lämnade mig!! genom ett sms!! Mirandra bröt ihop och föll på knä. jag hörde hennes snyftningar .
Jag satte mig ner brevid henne, och ja armen runt henes axlar.
Jag lät henne gråta , och släppa loss känslorna ett tag.
-Miranda, han är inte värd dina tårar. Vad har jag alltid sagt? En kille som fått den till tårar är inget att ha.
-Jag vet, men han krossade mig värkligen. hon kramande om mig.
Vi satte oss vid kanten och nedan för våra fötter gav vattnet ifrån sig små dansande vågor.
-Vet du vad vi borde göra ? hon kollade på mig. Vi borde båda två hittade den rätte, eller en underbar kille iallafall.
-Det är ju det jag försöker. svarde jag

Jag hörde några skratta en bit bort , men jag orkade inte bry mig. Jag var för upptagen med att trösta Miranda.
Men Miranda var för väldigt inne i sina tankar så jag vände mig för att kolla vad det var.
Fem killar gick en bit bort längst kanalen. En blond, som började skrika -I'm a bird!!! I can fly!! och började springa och vifta med armarna. Jag började fnissa , jag kunde inte låta bli. Det var det som fick Miranda att vända sig.
-oh my gooods, hörde jag henne säga och jag följde hennes blick som var fast vid en av killarna vars hår var helt lockigt. -Wow, shit vilken snygging!! kom ur min mun.
En av killarna med mörk hår och rakat i sidorna började springa efter den blonda killen och skrek -I can fly too Niall, look!!
Miranda började skratta, till och med fast hon var ledsen.
-Take it easy Naill and Zayn!! Hörde jag en till kille säga som sprang efter för att lungna ner dom. Alla värkade ganska fulla och vingliga av sig , men inte han. -Let them be free Liam, skrek den femte killen som började halv springa efter den blonde killen och han som hade rakat i sidorna , Niall och Zayn. När han kom fram i ljuset kunde jag knappt tro mina ögon. Jag hade aldrig sett något vackrare kändes det som. Håret som var lite halv ruffsigt hade en mörk brun färg, och jag ville inget  heldre en att känna på det. Det var nästan som hans ögon lyste och jag ville värkligen veta hans namn.

När killarna gått förbi fick både jag och Miranda talförmåga igen.
-tror du på kärlek vid första ögonkastet ? frågade jag henne.
hon vände sig med halv öppen mun och nickade mot mig.
-Glöm John!! jag tror vi har hittat våra blivande killar!! fnittrnade jag och ställde mig upp och drog Miranda med mig.
-tror redan jag glömt honom, fnittrade hon till svars.

Vi började springa efter, annars kanske vi aldrig skulle träffa dom igen.
_______________________________________________________
Så?? där var inledningen, vad tycker ni?
jag vet faktiskt inte om det blev en lång eller kort inledning, haha
men jag ska se om jag kan skriva första kapitlet senare idag, annars blir det imorgon :)








HEJ HEJ ALLA MÄNNISKOR!!!

Hej alla directioners, och självklart alla andra som vill läsa min novell, eller berättelse.

jo, det är så att jag tänkte skriva en novell, om one direction och två tjejer. jag tror nog det kan komma tre till (en tjej till vardera kille haha) men vi får se. först ville jag bara säga att jag ska fixa om headern och sånt så att den här novell bloggen blir jätte fin och proffsig .

sen kanske jag kommer byta namn på den också , så att det inte är mistermaja.blogg.se/novell
utan något som handlar om one direction, i namnet.

jaja, mer rolig info kommer nog senare, men nu ska jag skriva en Inledning.

hoppas ni gillar den här novellen, eller berättelsen, eftersom den kommer bli längre en en novell brukar vara.

och namnet, jo den här novellen har inget namn, inte än så läge. men det är vell bra? det tycker jag.
eller det kanske kommer ett namn senare, men det får ni veta då.


här får ni en bild av killarna!! ^



RSS 2.0