Kapitel 19 - Stole my heart

-What did she say? Jag log åt att hon nästan hoppade upp och ner av glädje.
-She said that Rose, Elise and Jade , our best friends from sweden are coming. Hon log stort och jag kände hur glad jag blev åt hennes glädje. Mitt i glädjen insåg jag att höga skrik från andra sidan gatan kom mot oss.



Tumblr_lysq8bzk631qg2uuto1_500_large

Louis perspektiv:

När jag låste upp lägenheten kände jag igen den välkända doften av stearin ljus och nylagad mat. Jag kom in i köket och såh hur det stod ljus överallt och röda rosor. Plus att massa disk som behövde diskas.
Av någon anldening började jag diska och blåsa ut ljusen. Och jag började damsuga hela lägnheten. och jag börja storstäda. Till och med jag förstod att det var något som var väldigt fel eftersom jag aldrig städade, jag var nog den mest stökigaste personen i världen.
När hela lägenheten var som ny från golv till tak tog jag en cola ur kylen och gick ut på balkongen.
Zayns ciggarett paket såg plötsligt väldigt lockande ut. Det fanns alltid ett paket här , ifall att.
Zayn hade värkligen försökt sluta , men jag visste att det var svårt för honom.
Mitt i min ågest lyckades jag dra till mig paketet och drog snabbt ut en ciggarett. Tändaren låg brevid och jag tände på. Tobaks röken drogs ner i mina lungor, och jag kände mig lungnad, tills jag kom på vad jag gjorde och slängde äcklat ifrån mig den. Som en galning började jag stampa på den. Jag drog åt mig colan och svepte snabbt ner halva drickan i halsen. Någonstans i allt som hände hade jag sjunkit till marken på balkongen.
Mina händer gjorde nästan som de ville när jag tog fram mobilen och tog fram kontakt listan. Både mitt hjärta och min hjärna satte igång någon sorts kamp, men tillslut klickades Claries nummer fram.

Mirandas perspektiv:

Allt kändes så perfekt för stunden. Harry och jag gick där och Rose, Elise och Jade skulle hit. Och jag hade knappt fått smaka på Harrys kändisskap så jag brydde mig inte om paparazzi bilderna kom ut på nätet.
Allt kändes så perfekt. Tills jag hörde flera tjejers skrik på gatan bakom oss.
-run!!! harry tog tag i min hand och jag drogs på riktigt till värkligheten.
Vi sprang i full fart hem till mig, eftersom det var närmast. Efter att halva vägen var sprungen började jag bli lite anfådd, men harry höll ett stadigt grepp om min hand och vi fortsatte. Skriken blev högre och fler och vi kom fram. Snabbt slog jag in koden och vi sprang upp för trapporna och jag låste upp dörren i all hast. Helt slut slängde vi ner oss i soffan. Vi båda andades tungt. Lägenheten var tom, så jag antog att Clarie gått ut.
-this... Harry tog ett hastigt andetag och fortsatte This is not good. know they know where you live.
Jag förstod allvaret i det. Jag visste ju hur pojkband var, Hur det fanns hat och hur tjejer kunde bli som galna i killaran så mycket att det kom hat mot deras tjejer. Dödshotningar och så vidare.
Men det hela var lite spännande endå, och jag drog harry närmare mig. Han lutade sig fram och gav mig en lång kyss som jag besvarde.
Han släppte taget. -can a take you out for a proper date? Det syntes i hans ansikte som om frågan var en lättnad.
Som en bomb han fått släppa, en bördan som han bara vill få ut. Han log och jag nickade.
Jag nickade. -Yes. Han lutade sig en en gång fram och kysste mig.

Claries perspektiv:

Jag höll på att dricka min protein dricka, precis när min mobil började vibrera.
I all hast lyckades jag spilla ut drickan närjag ställde ner glaset och när jag såg vem det var som ringde höl jag på att spotta ut drickan. Jag klickade på "answer" och Louis röst hördes.
-Hey Clarie. Han röst lät nästan... utdöd. Han vackra charm hördes inte och han hade inte den där leénde rösten.
-Hey Lou. Jag log för att låta uppmuntrande.
-Can we meet today insted? Han röst fick ett litet klang av hopp och jag svarade
- okey, at your place?
-yepp.
-I'm coming now then. Bye Lou. Jag lyckades få fram en mer glad röst. och han svarade aldrig så jag la på.
Jag kollade snabbt till mig själv i spegeln innan jag tänkte gå. Då såg jag att all drickan hamnat över mig själv och jag bytte snabbt om till en stickad men svalkande tröja och andra shorts innan jag satte på mig mina converse och sprutade två sprut med min älskade Victoria's secret body mist och låste och gick med snabba steg till Lous och Harrys lägenhet.
Efter några minurete var jag där och jag slog in koden som jag kom ihåg sen igår. Jag tog stora kliv upp för trapporna och plingade på. Louis öppnade någon sekund senare. Fjärilar började flyga i magen när jag såg ett leénde spridas i hans ansikte. Jag klev in och innan jag hann ta av mig skorna drog han in mig i hans famn och jag kramade om honom med. Han luktade svagt av rök. Han släppte och kollade rätt ner i mina ögon och jag upp i hans.
-hey there ,viskade han fram innan han släppte taget om mig.
Jag tog av mig skorna och vi gick in i lägenheten. -hi. jag svarade när vi var inne i köket.
-Whant coke? han kollade frågande och jag nickade. Han tog fram en och fortsatte ut mot balkongen och jag följde efter som en liten hund.
Han satte sig ner i en stol och öppnade en colan till mig och jag satte mig mittemot honom. Han sträckte colan mot mig och jag tog tacksamt emot den. Jag såg hur hans ögon var rödgråtna och hans kinder var lite uppsvullna. -sooo... Why did you whant me to come?  Jag kollade frågande på honom men han kollade drömmande ut över balkongen. Någon sekund senare vände han sig mot mig. -honsestly...I just wanted you here by my side. I just broke up with Eleanor. Han kollade sorgset på mig och blicken och att han faktiskt gjort slut med henne fick mig på något sett attt skämmas, jag ville mest bara att vi aldrig skulle ha träffas så dom kunde få ha varit tillsammans, fortfrande.
-i know. Jag viste inte vad det mer fanns att svara, så jag tog en stor klunk av min cola och så på cigarrett paketet som låg på bordet mellan oss. - Do you smoke?  jag kollade menande på paketet och sedan på honom.
Han skakade på huvudet.
-do Harry smoke then?  Han fattade vinken och han svarade
-No, it is Zayns. Han log svagt.
Jag kände endå en öemotstondlig kraft till att inte rusa tillbaks till hans famn men jag hade ju lovat att ta det långsamt nu, eftersom allt gått så snabbt. Precis som om han läst min tankar drog han sig upp på benen och drpg upp mig med. Han drog mig sig nära och allt jag kunde tänka på var honom.

Liams perspektiv:

Danelle och jag gick nedför gatan hand i hand men Elises anikte var allt som dök upp i mitt huvud just nu.
Hennes vackra leénde och hennes alltid glädjande ögon i en nästan honungs brun nyans. Hur hennses mörka hår ramade in hennes perpekta ansikte.
-Are you sure nothings wrong babe? Danielle stod framför mig nu och vifftade med armaran.
Jag bestämmde mig för att berätta vad jag faktiskt tänkte på. Så jag berättade om henne och Danielle som alltid var så förstånde nickade.
-Okey.. so then, you know what i think. I think we can take i little break from eatch other.
Jag nickade tacksamt mot henne , för att hålla med.
-You know what? I think so too. Det var det som var så underbart med Danielle , vi var så lika och förstod varandra. Vi kysste varandra och vinkade hejdå och jag var påväg hemmåt igen. Jag skulle försöka få kontakt med Elise.


Här fick ni en för hoppningsvis tillräckligt lång del , hehe. Vad ska hända nu? Vad tror ni?
Vi kör på tre komentarer så får ni ett kapitel till imorgon.
Jag provade det där med bilderna i början också, blev det bättre? 
Och somsagt brukar jag skriva kapitlerna och orden så snabbt så det kan uppkomma stavfel och fel årning på bokstäverna. Fat det tar jätte lång tid att skriva ett kapitel.

Kram enså länge :D ♥


Kommentarer
Postat av: Lydia

SKIIIITBRAAAA!!!! Har också uppdaterat nu:)) If you're intrested;) <33 Du som skulle publicera kap 20 ikväll... Bajs...haha<3

2012-04-30 @ 21:56:19
URL: http://lyllies.blogg.se/novell

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0